Fără categorie

Profesorul documentarist


Primesc mereu pe acest blog solicitări pentru diferite documente care pot fi relativ ușor găsite cu ajutorul fratelui goagăl. Meseria de profesor documentarist presupune în primul rând capacitatea și abilitatea celui care ocupă sau care intenționeză să ocupe această funcție de a găsi sau măcar să știe cum să caute informația necesară. Trăim într-o societate în care accesul la informație este foarte ușor. Avem la dispoziție atâtea instrumente de regăsire a informațiilor. De ce e atât de greu să utilizăm internetul și motoarele de căutare?

Reclame

2 gânduri despre „Profesorul documentarist”

  1. buna ziua, am cerut un model al unei astfel de aprecieri deoarece dvs ati trecut prin experienta gradului 2. Aceasta apreciere este diferita fata de cea pentru profesorii care predau diverse discipline si nu se preteaza la misiunile profesorului documentarist. Utilizam motoare de cautare si diverse alte surse de informare. Suntem colege . Nu ne cunoastem personal, deci nu putem aprecia gradul de informatizare al vreunuia dintre noi.Consider ca raspunsul dvs putea fi formulat intr-o maniera diferita si deschisa.. Multumesc oricum.Sa auzim de bine!

  2. Exista acte la dosarele pentru gradele didactice, printre care si acest model de apreciere, de care se ocupa secretara scolii. Asa a fost si in cazul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s