Centrul de documentare şi informare

Ajutor pentru profesorii documentaristi


Pentru a veni in intampinarea problemelor create de inceputurile noastre ca profesori documentaristi, v-as ruga pe voi, cei care sunteti profesori documentaristi, indiferent de statutul vostru sau de gradul didactic pe care il aveti, sa-mi spuneti problemele si nelamuririle pe care le aviti din punct de vedere profesional

Reclame

7 gânduri despre „Ajutor pentru profesorii documentaristi”

  1. buna ziua. mai este valabil Statutul profesorului documentarist din 2004?e vorba de anexa nr 2 la OMEdCT nr. 5548 din 15.12.2004.

    1. NU STIU SA-TI SPUN CAT E DE VALABIL SAU NU. EU PERSONAL NU I-AM GASIT ORDINUL OFICIAL DE APROBARE. EXISTA REGULAMENTUL CDI DIN 2011, ALA E VALABIL, UITA-TE PE BLOG SA VEZI CA L-AM POSTAT, IMEDIAT ITI TRIMIT LINKUL. STATUTUL POATE FI CONSIDERAT CA SI MATERIAL INFORMATIV, EU L-AM STUDIAT PENTRU TITULARIZARE.

    1. in principiu, trebuie sa asiguri organizarea celor 18 ore de activitate in CDI, iar pana la 30 de ore, adica 12 ore pe saptamana ar trebui sa asiguri accesul in CDI pentru utilizarea resurselor cdi, iar restul de 10 ore sunt pentru pregatirea materialelor pentru activitati
      dintre cele 12 ore trebuie alocate si pentru gestionarea fondului documentar (daca ai biblioteca aranjarea cartilor la raft, informatizarea bibliotecii – carti in program, aranjarea spatiului CDI pentru diferitele activitati, monitorizarea echipamentelor din CDI), apoi ai in regulamentele CDI ce tipuri de activitati ar trebui organizate in CDI, de comunicare, pedagogice, culturale si de gestionare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s