Centrul de documentare şi informare, MATERIALE UTILE IN ACTIVITATI

Regulament CDI 2011


regulament cdi aranjat

Contine mai multe anexe care trebuie prelucrate si adaptate la fiecare CDI

Reclame

7 gânduri despre „Regulament CDI 2011”

 1. da si eu l-am studiat pentru titularizare. cred ca nu am citit bine.e abrogat din 2008.ma interesa pentru ca in Statutul din 2004 se prevedea obligatie la catedra de 2-4 ore. si urmatoarele legi, 2008 SI 2011, au omis acest lucru.
  participati la conferinta de la Sibiu?

  1. NU MERG DIN MOTIVE FINANCIARE, DESI MI-AS DORI FOARTE MULT. OBLIGATIVITATEA DE 2 – 4 ORE LA CATEDRA E O CHESTIE DISCUTABILA DIN MAI MULTE PUNCTE DE VEDERE:
   1. OPTIONALUL DE INITIERE IN CERCETAREA DOCUMENTARA – CLASELE A 5 A SI A 9 A.
   2. DISPONIBILITATEA SCOLII, A ELEVILOR DE A ACCEPTA ACEST OPTIONAL.
   3. ALTE ORE CE POT FI DATE PROFESORULUI DOCUMENTARIST, ORE PENTRU CARE UNII AU SAU NU AU CALIFICARE, PENTRU A PUTEA FI INCADRATI CA SI CALIFICATI/NECALIFICATI.
   PE ACESTE TEME SE POATE DISCUTA LA NESFARSIT. FIECARE PROFESOR DOCUMENTARIST SE AFLA INTR-O ANUMITA SITUATIE, INTR-O SCOALA, CU PROBLEME, DIFICULTATI SAU ,,SUCCESURI”.

   1. SE MAI POT ADAPTA PROGRAME DE OPTIONAL SI LA CELELATE CLASE, OPTIONALE CARE SA CONTINUE TEMELE OPTIONALULUI DE INITITERE.

 2. da, stiu foarte bine cum e.eu am sa fac un efort si voi merge la conferinta.poate mai cunosc si alti profesori documentaristi.suntem putini si cam vitregiti.pana se va „ridica” si aceasta specializare.sper ca in toamna sa depun actele pentru gradul 2.trebuie.ma bucur tare mult ca putem comunica.va multumesc

  1. si eu vreau sa ma inscriu, mi-e groaza de cine va veni in inspectie, sper sa poata veni cine mi-a venit la def

 3. Buna ziua, ma bucur ca am descoperit blogul dvs. unde putem sa discutam despre CDI si profesorul documentarist. Eu m-am titularizat anul trecut si am solicitat un optional,pentru anul scolar 2013-2014, insa mi s-a raspuns ca nu poate fi din CDŞ si ca pot desfasura cate optionale vreau fara a fi platite in plus, ca celorlalti profesori care au optionale din CDS. In statut nu se specifica clar daca optionalul este in afara programului obligatoriu, respectiv 18+10 ore/saptamanal sau nu.As vrea un raspuns competent si nu stiu cui sa ma adresez…

  1. Opţionalul, în general vorbind, face parte din CURRICULUM LA DECIZIA ŞCOLII, din punct de vedere al incadrării nu ştiu să-ţi spun cum se încadrează, nu e treaba mea să mă ocup cu încadrările.
   Părerea mea e că opţionalul ar trebui să facă parte din cele 18 ore de activităţi ale profesorului documentarist, dar depinde foarte mult de condiţiile din şcoală. Şi eu am propus pentru anul acesta şcolar, dar a fost ales alt opţional.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s