Centrul de documentare şi informare, MATERIALE UTILE IN ACTIVITATI

o idee de prezentare a CDI


prezentarea CDI anexa 2

Reclame

4 gânduri despre „o idee de prezentare a CDI”

  1. Foarte frumos , multe felicitari pt. tot ce faceti.,eu lucrez la c.d.i. dar nu ca prof . doc , cu toate ca fac si munca de prof. doc. si munca de bibliotecar ptr. care sunt platita. fac totul cu placere ( pare greu de crezut, dar asa este) pt.ca pt, acest centru mi-am pus tot sufletul la realizarea lui fara vreun ajutor din partea cuiva, doar Dumnezeu cu mila lui .As dori sa fac post-univ. de prof doc. DAR am o varsta(49) si bani care au prioritate educatia copiilor mei care sunt 1- la facultate ,1 la liceu si eu nu cred ca mai am loc in aceasta ecuatie. Daca credeti ca este necesar dati-mi un sfat.

    1. SINCER, E O DECIZIE PERSONALA. LA VARSTA DUMNEAVOASTRA CRED CA AR TREBUI SA PUNETI IN BALANTA AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE UNEI ASTFEL DE DECIZII. NU POT LUA EU DECIZII IN LOCUL DUMENAVOASTRA. VA CUNOASTETI, CRED, DESTUL DE BINE CONDITIILE PROFESIONALE SI PERSONALE SI IN FUCNTIE DE ASTA SA LUATI O DECIZIE. PERSONAL, L-AM FACUT LA ORADEA, AM TERMINAT IN FEBRUARIE 2011, DAR LA MINE E VORBA CA SUNT DEJA PROFESOR DOCUMENTARIST TITULAR. DACA STITI CA VRETI SA MERGETI PE UN POST DE PROF. DOCUMENTARIST, NEAVAND ALTA CALIFICARE IN ACEST SENS… ATUNCI DA…
      NU STIU CE SA ZIC MAI MULT

      1. Multumesc pt. raspuns, chiar nu stiu ce decizie sa iau, pt. ca: sa zic ca fac post univ. de prof. doc…. ,dar trebuie sa plec din nou de la debutant. Ca bibl. documentarist am toate gradele si un sal. bunicel, daca o iau de la inceput….. eu stiu daca se merita. Imi place sa tinem legatura, cu idei ,sfaturi si daca se poate sa trimit articole pentru revista dvs.

  2. NUMARUL 5 A APARUT. URMATORUL NUMAR ARE TERMEN LIMITA DE TRIMITE A ARTICOLELOR SAPTAMANA 23 – 27 APRILIE. TEMA VA FI ,,ACTIVITATILE LUNII MARTIE SI DIN SAPTAMANA ALTFEL”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s